Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τις εμφανίσεις των Salah και Sturridge

Ο Klopp για τις εμφανίσεις των Salah και Sturridge

Αρκετή κουβέντα έχει γίνει τον τελευταίο καιρό τόσο για τις εμφανίσεις του Mohamed Salah, όσο και για εκείνες του Daniel Sturridge. Για διαφορετικό, όμως λόγο. Ο Jürgen Klopp αναφέρθηκε σε δηλώσεις του και στους δύο παίκτες και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Για τον Mo Salah.

“ Φυσικά και δεν είναι χαρούμενος ο Salah. Και πως να είναι; Φυσικά και δεν είναι. Είναι φυσιολογικό. Γι’ αυτό υπάρχει ο προπονητής. Θα το συζητήσουμε. ”

“ Για εμένα είναι λίγο πιο εύκολο, διότι δεν διαβάζω τι γράφουν οι δημοσιογράφοι, αλλά τα παιδιά τα διαβάζουν. Μερικές φορές το κάνετε σαν τους γιατρούς. Ένα μεγάλο κόψιμο και μετά από λίγο δεν βρίσκεις τίποτα. Στην τελική, ζητάτε ένα συγγνώμη και όλα είναι καλά. ” Είπε ο Klopp για τον Αιγύπτιο.

Και για τον Daniel Sturridge :

“ Ο στόχος είναι να μπορεί να αγωνίζεται και στα 90 λεπτά. Έπαιξε φανταστικά εναντίον της PSG. Της PSG. Ήταν εξαιρετικός στον ρόλο του σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Έπαιξε 60 ή 70 λεπτά, ήταν ένα μεγάλο διάστημα. Θα μπορούσε να είχε παίξει και ακόμη περισσότερο, αλλά είχαμε τον Bobby και ήρθε από τον πάγκο. Πάντα ο στόχος θα είναι να αγωνίζεται για 95 λεπτά σε παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Δεν το έχουμε δοκιμάσει προς το παρόν. ”

“ Ο Daniel είναι πολύ έξυπνος παίκτης. Δεν χρειαζόταν να βελτιωθεί πολύ. Από τότε που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί υπήρχαν διαστήματα, στα οποία ήταν υγιής. Όπως στην πρώτη σεζόν και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Με την Dortmund ήταν πολύ καθοριστικός. Με τη Villarreal σκόραρε στο δεύτερο σκέλος στην έδρα μας. Πάντα ήταν σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας, όταν ήταν υγιής. Αυτό συμβαίνει τώρα. ”

Άλλος Daniel Sturridge τη φετινή σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com